Evmanya.com'dan Yepyeni Bir Hizmet; Ev Montaj

Türkiye`nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş sitesi Evmanya.com, yine bir ilki gerçekleştiriyor ve Ev Montaj hizmetini tüketicilerine sunuyor.

Mardin 14.01.2014 12:22:45 0
Evmanya.com

Türkiye`nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş sitesi Evmanya.com, yine bir ilki gerçekleştiriyor ve Ev Montaj hizmetini tüketicilerine sunuyor.

Evmanya.com, sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayan ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ev dekorasyon alışveriş sitesi olarak, müşterilerini montaj derdinden kurtaracak önemli bir hizmet vermeye başladı.

Ev Montaj hizmeti sayesinde tüketiciler Evmanya.com’da yer alan 15.000 mobilya seçeneğinden montaj gerektirebilen koltuk, dolap, karyola, ayna, kitaplık ve TV ünitesi gibi ürünleri 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla montajını yaptırabilecekler. Ev Montaj hizmetindeki en önemli detay ise, herhangi bir yerden aldığınız demonte ürünlerinizi de Evmanya.com üzerinden alacağınız Ev Montaj hizmeti ile kurdurabilecek olmanız.

Ev Montaj Çok Yakında İzmir ve Ankara’da!

 

İstanbul, Edirne ve Gebze’ye Ev Montaj hizmeti veren Evmanya.com, yakında hizmet bölgeleri arasına İzmir ve Ankara’yı eklemeyi planlıyor, kısa süre içerisinde de Türkiye’nin tüm bölgelerindeki müşterilerine sunmayı hedefliyor.

 

http://www.evmanya.com/evmontaj

Evmanya.com Hakkında

Sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayan, Türkiye`nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş Sitesi Evmanya.com, dekorasyonda fonksiyonellik, tasarım ve estetiği esas alarak, her bütçeye uygun çözümler üretiyor. Son dönemde tüm dünyada hızla yayılan “Cocooning”  ve “re – decoration” gibi dekorasyon akımlarını Türkiye’ye taşıyıp, uygun çözümler ile yeni yaşam alanları yaratmada sihirli ipuçları veren Evmanya.com, bugün teknoloji dergisi Wired’ın “Avrupa’nın En çok Dikkat Çeken 100 Girişimi” listesinde yer alıyor.

 100.000 ev ürünü ile Türkiye’nin en büyük ev reyonu ünvanını da taşıyan Evmanya.com, ev dekorasyonu konusundaki uzmanlığını her ay düzenli olarak çıkardığı E-dergi’de tüketicileri ile paylaşıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


29.6° / 20.2°
  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,10% 0,28
  • EURO

    38,11% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2877,00% 1,70
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54